Конкурсът "Digital Stars" цели да намери най-добрите и млади дигитални маркетолози в България в 10 различни категории и да ги отличи за техните умения и постижения. Това е първо издание на конкурса, а организатор на събитието е IMG - Intenet Media Group.


Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните криерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи раличните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цяла България.

Участие в конкурса "Digital Stars" могат да вземат специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 18-35 години, които уверено вървят по своя кариерен път и постигат успехи. За целта е необходимо да подадат кандидатурата си или да бъдат номинирани. Участието в конкурса е напълно безплатно. Пълната информация относно правилата на конкурса може да видите в раздел "Правила". Специализирано жури, в чийто състав са включени едни от най-опитните и доказани специалисти в България, ще оцени всички кандидати и ще избере най-добре представилите се от тях. Те ще получат отличие, а също и признание за своите постижения. За младите дигитални маркетолози това е страхотна възможност да сверят часовника си, мерейки сили с останалите кандидати. Също така, подобно призвание би им отворило вратите към още по-големи кариерни успехи.

Критериите за оценяване на кандидата са на база на представяне на проект/проекти, които имат ясно дефинирана цел и/или резултат в съответната категория. В случай че няма достатъчно кандидати в дадена категория, организаторите си запазват оправото да не излъчат победител в нея за съответната година.

1) PPC (Pay-per-click) реклами
Специалисти, които успяват да постигат добри резултати при платена реклама, ниска цена на резултат (CPR) и отлична възвръщаемост на инвестицията от реклама (ROAS).

2) Social Media Marketing/ Маркетинг в социалните мрежи
Специалисти, за които няма тайни в управлението на социалните мрежи и постигат отлични резултати и висока ангажираност във популярни мрежи като Facebook, Instagram, LinkedIn и други.

3) SEO (Search Engine Optimization)
Специалисти в оптимизирането за търсещите машини като Google, постигайки отлични резултати в позициите на търсачките, подобрявайки видимостта, трафика и конверсиите на своите клиенти.

4) Content Marketing / Маркетинг чрез съдържание
Майстори на словото, които чрез думи, успяват да представят продуктите и услугите по най-добрия възможен начин, създавайки качествено и уникално съдържание.

5) Маркетинг стратегии и бизнес развитие
Умовете успяващи да изградят успешни маркетинг стратегии, помагайки на компаниите да постигнат своите цели, да се развиват и да увеличават приходите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6) E-mail маркетинг и Автоматизации и чат ботове

Специалистите, за които създаването на успешни email кампании и реализирането на продажби чрез тях, не представлява трудност. Както и за майсторите на умните автоматизации и логически последователности, помагащи за постигане на маркетинг цели и резултати за бизнесите.

7) Дигитален PR & Influence Marketing
Специалистите, които знаят как да използват силата на лидерите на мнение и авторитети в различни области, за да постигат отлични резултати за своите клиенти.

8) Creative
Нестандартно мислещи и безкрайно креативни създатели на интересни и нетипични маркетинг идеи и концепции, които ангажират голяма аудитория и провокират положителни реакции.

9) E-commerce
Специалистите в онлайн търговията, които успешно помагат да увеличат продажбите на онлайн магазините и да постигнат значителен растеж на онлайн бизнесите, достигайки до нови клиенти.

10) Видео маркетинг
Специалисти, които успяват да ангажират и да привличат вниманието на клиенти с маркетинг чрез видео.

 

 
 
 

Отличия ще бъдат връчени в следните 10 категории:

ВАЖНО

Крайният срок за кандидатстване е до 23: 59 ч. на 31.07.2020 г.

Кандидатури, получени след изтичане на крайния срок, няма да бъдат разглеждани и оценявани.

 
 
TOP