nevi-koeva

Неви Коева е бизнес експерт и консултант. Тя може да ти помогне в две сфери Бизнес и маркетинг. Тя собственик на компанията  aitiss.com., която е най-голямата българска платформа за пращане на е-мейл и съответно е-майл маркетинг.  Преди да започне редовно да се занимава с онлайн обучения е била програмист повече от 15 години. Създала е различни уебсайтове, както и софтуери за клиенти в България и Германия, а наскоро е представила на пазара софтуера за изпращане на имейли aitiss.com.  Редовно провежда семинари, уебинари и обучения точно на тази тема – имейл маркетинг. По пътя на трансформацията от програмист към добър лектор е посетила много семинари за комуникация, презентационни умения, завършила е НЛП с Алекс Попов, сертифицирана за групово фасилитиране и др.

И - мейл маркетингът е нейната страст.  През нейния софтуер месечно минават милиони имейли от кампании в България, Финландия и САЩ и имм поглед върху това какво работи и какво не.
Например: Как да напишеш текст и създадеш дизайн?; Как да изградиш голям списък от имейли на потенциални клиенти, които са готови да купуват?; Как да напишеш с имейлите си, така че да имаш повече отваряния, кликове и продажби?; Как да спестиш време и да увеличиш резултатите с автоматична серия от имейли?

Жури за следните категории

  • Email маркетинг
  • Автоматизации и чат ботове
TOP