elitza-stoilova

Елица Стоилова е основател и СЕО на Umni. Umni е чатбот агенция, занимава се с автоматизация на комуникацията на бизнеса с клиентите и на други процеси посредством софтуерно решение, известно като чатбот.

Компанията Umni е регистрирана през 2017 в г.София. Umni завърши успешно в началото на 2018 един от най-големите и предизвикателни стартъп акселератори на Силициевата Долина, The Founder Institute (Сезон 3, София) с проект за чатботове за хотелиерството.

Днес Umni работи с клиенти от различни индустрии, които са готови да внедрят чатбот в месинджъра на своя бизнес или на своя сайт за да предложат по-добро и иновативно обслужване на клиентите, да оптимизират работата на персонала и да спестяват средства и ресурси. Клиенти на Umni са от хотели до медицински център, развлекателен бизнес и българска певица.

Екипът на Umni има над 20 години опит в бизнес мениджмънт и операции, работа с клиенти, маркетинг и продажби, особено онлайн, както и близо 20 години опит в IT сферата – мениджмънт проекти, уеб дизайн и програмиране, QA.

Чатботът е софтуерно решение, което имитира разговор с човек, общува с клиента и отговаря на най-често задаваните въпроси чрез текст, видео, аудио, снимки, линкове и други елементи на комуникация, също така автоматизира други процеси посредством интеграция с външни приложения, програми и платформи.

Жури за следните категории

  • Автоматизация чат бот и Email marketing
TOP