evgeni-yordanov

Евгени е партньор и Chief Digital Officer в най-бързо развиващата се българска eCommerce платформа за създаване на сайтове - CloudCart. Той е начело на Search & Social екипа в дигиталната агенция Adamanta Digital. Един от младите предприемачи на България и основен лектор на различни по големина събития като това. Той е сертифициран специалист по content marketing от американския Northwestern University, като текущо е докторант по оптимизация за търсачки. В България той е завършил инженерна магистратура по Бизнес информатика и бакалавърска инженерна степен по Телекомуникации. Той е преподавател в Digital Pro и МВБУ, а през годините е преподавал в Телерик Академия и в някои от топ университетите в България.

Евгени е един от основните двигатели, които спомагат развитието и обгрижването на млади предприемачи на Балканите, със своята менторска работа покрай различните StartUP събития тук.

Някои от неговите проекти са добре познати ресурси за българската онлайн IT и маркетинг общност:

- Маркетинг и Уебмастърство (най-голямата професионална Facebook & G+ група, спечелила награда за най-добра Фейсбук група на 2012г)

- CloudCart (cloud платформа за онлайн магазини със силно маркетингово ядро)

- SocialEvo.net (онлайн медия)

- SEOptimizacia (SEO и маркетинг блог)

- ey!Box TV (влогинг канал, за предприемачество и развитие в дигиталната среда)

Жури за следните категории

  • SEO
TOP