За конкурса

Конкурсът “Digital Stars” цели да намери най-добрите и млади дигитални маркетолози в България в 10 различни категории и да ги отличи за техните умения и постижения. Това е петото издание на конкурса, а организатор на събитието е Digital4 Foundation.

Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кaриерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цяла България.

Участие в конкурса “Digital Stars” могат да вземат специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 16-35 години, които уверено вървят по своя кариерен път и постигат успехи. За целта е необходимо да подадат кандидатурата си или да бъдат номинирани. Участието в конкурса е напълно безплатно.

Крайният срок за кандидатстване е до 23:59 ч. на 15.09.2024 г.

Кандидатури, получени след изтичане на крайния срок, няма да бъдат разглеждани и оценявани.

Пълната информация относно правилата на конкурса може да видите в раздел “Правила”. Специализирано жури, в чийто състав са включени едни от най-опитните и доказани специалисти в България, ще оцени всички кандидати и ще избере най-добре представилите се от тях. Те ще получат отличие, а също и признание за своите постижения. За младите дигитални маркетолози това е страхотна възможност да сверят часовника си, мерейки сили с останалите кандидати. Също така, подобно призвание би им отворило вратите към още по-големи кариерни успехи.

Критериите за оценяване на кандидата са на база на представяне на проект/проекти, които имат ясно дефинирана цел и/или резултат в съответната категория. В случай, че няма достатъчно кандидати в дадена категория, организаторите си запазват правото да не излъчат победител в нея за съответната година.