Общи правила за ползване

Настоящите правила за ползване на уеб сайтовете, собственост на Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на съответният уеб сайт.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайтовете на Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation, са собственост на Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайтовете на Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation, като Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

Използването на информация от сайтове на Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

 

Изменение и допълнение на официалните правила на Конкурса. Организаторът си запазва правото да изменя и допълва настоящите Официални правила в хода на Конкурса. Евентуалните изменения и допълнения ще се извършват единствено в писмена форма и ще влизат в сила от датата, посочена в тях, но не по-рано от публикуването им на www.digitalstars.bg.
 

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайтове на Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation, без знание и съгласие от Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation, е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на уеб сайтовете на Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation, коментирайки някоя статия, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation на посочените адрес или e-mail за контакти.

ЦЕНИ В САЙТА

Всички цени в сайта са БЕЗ включено ДДС. Сайта разполага с 5 страници, в които описваме конкретни цени за наши услуги и подлежат на промяна от страна на Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation без известяване на потребителите на сайта.

ФИРМЕНИ ДАННИ

Дигитална агенция SEOMAX (Digital agency SEOMAX) е ТМ на Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation. Екипът на Дигитална агенция SEOMAX специализира в интернет реклама, онлайн маркетинг, оптимизация на сайтове, изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, изграждане и развитие на брандове в онлайн пространството, управление на интернет реклами и др.

Фондация “Джиджитъл4”  /’ ENG -> Digital4 Foundation е със седалище по регистрация град Пловдив, ул. Смилево. ЕИК: BG 206041479

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Посетете страницата с политиката ни за защита на личните данни, за да се запознаете с нея.