Десислава Авджиева

Десислава Авджиева е собственик и управител на рекламна агенция “Алтърнатив Адвъртайзинг”, която е насочена към разработване на креативни офлайн стратегии на брандове и създаване и организиране на събития. Развива се още и в направление консултиране на жени предприемачи. Водеща е на предаването “Успешни жени в България”. През 2018 г. организира “Първият бизнес ритрийт за жени в България”, а през ноември същата година е водеща и участва в организацията на Международния ден на жената предприемач.

Тя е професионалист с познания в сферата на маркетинга и рекламата, ПР-а, бранд идентичността и комуникационните стратегии на брандове. Завършва “Социална психология”, “Фирмено управление” и магистратура “Връзки с обществеността” в Софийския университет. През 2008 г. стартира “Алтърнатив Адвъртайзинг” – компания, отличавана с награди в сферата на комуникационните стратегии, креативните концепции за събития и реализацията им. През 2013 г. трупва опит като ПР експерт в кабинета на Министъра за развитие на електронно правителство. През 2015 г. съосновава “Бизнес Сторм Глоубъл” – бранд за създаване на бизнес контакти и свързване на бизнеси и ментори от различни държави. От 2019 г. е член на Управителния съвет на Асоциацията на жените предприемачи в България – Селена.

През последната година Десислава Авджиева беше и водещ на събитията: – най-голямата онлайн бизнес конференция, провеждана в България, – първия организиран в България Световен ден на жената предприемач, – 5-ти eCommCongress 2019, – Brand Talks: Мисия „Любима марка“– първата бранд конференция в България и 11-то издание на единствената потребителска класация „Любимите марки“. Днес работи за развитието на женското предприемачество посредством консултации, обучения, мастърмайнд сесии и други професионални формати.

Жури за следните категории

Дигитален PR & Influence Маркетинг