Темелко Дечев

Темелко Дечев – Собственик и CEO на ExpandX Marketing & Web, Партньор в Goldies Media Group, Предприемач, Дигитален маркетолог и Стратег за бизнес развитие с богат международен опит, който обхваща множество индустрии и бизнес дисциплини.Темелко има солиден опит в бизнес ландшафта. Изградил и развил редица брандове и няколко успешни компании. Като маркетинг мениджър във Fantastic Services Group, за няколко години развива голям екип и няколко направления на услуги продавани на пазари в UK. Работил по проекти на пазари в САЩ, Европа, Азия и Близкия Изток.

Преди да основе ExpandX Marketing & Web е бил мениджър продажби и бизнес развитие в една от най-големите компании за недвижими имоти във Великобритания, Martin & Co Group. За 2 години портфолиото на офиса базиран при Лондон Бридж, който той е управлява, се увеличава до над 35 млн. паунда.Също така Темелко Дечев е работил и по проекти с клиенти от водещ телекомуникационен конгломерат, опериращ в DACH региона, големи световни компании с дейност в секторите „Производство“, „IoT”, банково дело и автомобилостроене.

Темелко е участвал и в развиването и реализирането на проекти за продажби, маркетинг, бизнес и стратегическо развитие на пазарите LatAm и EMEA, бил е делегат на 15-ия световен бизнес диалог, Участник в YTILI на държавния департамент на САЩ, лектор на TEDx, Представен в Forbes и Bloomberg, основател и член на управителния борд на JCI – Световна федерация на младите лидери и предприемачи.Провел множество обучения по продажби, маркетинг и бизнес развитие, семинари и майсторски класове във Великобритания, Португалия, САЩ, Испания, Италия, България, Хонконг, Сърбия, Турция, Германия, Австрия, Румъния и др.

Жури за следните категории

Маркетинг стратегии и бизнес развитие