Светлана Цонева

Основател на Pixel House Studio | Pixel Academy | Бранд консултант | Уеб и графичен Дизайнер | Експерт онлайн присъствие

Светлана Цонева има повече от 18 години опит в областта на графичния и уеб
дизайн. През 2008 година основава уеб студио Pixel House, което за повече от 11 години стои зад професионалното позициониране на над 80+ значими брандa. Светлана и екипът й са едни от водещите експерти в България за създаване и редизайн на цялостна корпоративна идентичност и онлайн присъствие на марката – web дизайн и изграждане на сайтове, присъствие в социалните мрежи и визуална репутация. Завършила е Визуални изкуства в НБУ и има магистърска степен по Арт мениджмънт. Светлана Цонева е част от журито на конкурса „Сайт на годината“ няколко поредни години, ментор в Able Mentor и преподавател в SoftUni CREATIVE.

В началото на 2019 година Светлана основава Академия за дизайн – Pixel Academy – Design. Digital. Web, насочена изцяло към дизайна, визуалната идентичност и дигиталното присъствие. Също така, провежда професионални обучения и семинари, свързани с дизайна и изграждането на бранд, както и визуална идентичност на марката. Дизайн ментор и консултант по корпоративно присъствието на бранда в онлайн и офлайн среда.
Освен уеб студиото Pixel House и Pixel Academy, Свeтлана стои и зад брандовете Oh dots – Handmade Items и Maverick – Wooden bow ties.

Жури за следните категории

Маркетинг чрез съдържание