Елица Стоилова

Елица Стоилова е съ-основател и СЕО на Umni.bg. Umni.bg е първата българска платформа за AI дигитални асистенти, която позволява на бизнеса сам да направи, поддържа и тренира умен чатбот за своя сайт без технически знания и умения, както и да създава динамични форми в бота, за да автоматизира комуникацията с клиентите, често задаваните въпроси и други.

Umni.bg стартира с участието си и успешното завършване в началото на 2018 на един от най-големите и предизвикателни стартъп акселератори на Силициевата Долина, The Founder Institute (Сезон 3, София), с проект за чатбот за хотелиерството.

Платформата на Umni.bg се ползва от клиенти от различни индустрии, които са готови да внедрят чатбот за своя бизнес за да предложат по-добро и иновативно обслужване на клиентите, да оптимизират работата на персонала и да спестяват средства и ресурси чрез дигитализация и автоматизация. Клиенти на Umni.bg са бизнеси в сферата на обслужването, финансите, образованието, бързооборотни стоки, красотата, развлекателния бизнес и други. Най-големият проект на Umni.bg стана пилотният проект за AI градски туристически чатбот – Пловдив Сити Консиерж, през 2019 за туристите на гр. Пловдив като Европейска Столица на културата.

Жури за следните категории

E-mail маркетинг и автоматизация на чатбот