Ангел Искрев

Ангел Искрев е новият творчески директор и партньор в рекламната агенция с дигитален фокус proof. Той има богат опит и компетенция, за което свидетелстват десетките успешни кампании зад гърба му. До момента Искрев е бил дигитален творчески директор в All Channels | Interaction и в guts&brainsDDB, където прекарва последните 2 години.

Макар proof. да е още съвсем млада агенция и за момента дейността й да се асоциира с нишови проекти, портфолиото на Искрев включва някои от най-добре установените брандове на българския пазар, включително Telenor, “Крадецът на ябълки”, Absolut, Avon и много други. В последните две години кампании, по които e работил, печелят над 50 награди от ФАРА, Effie, IAB Mixx Awards, Forbes E-volution и BAPRA Bright Awards.

Паралелно с дейността си в рекламата, Искрев е и дългогодишен спортен коментатор в Евроспорт България, а наред с това и преподавател в Soft Uni, водил е лекции в Софийския универститет и НБУ. От юни тази година е член на управителния съвет на IAB България – единственото по рода си сдружение за интерактивни комуникации у нас.

Жури за следните категории

Творчески маркетинг