Катя Тодорова

Катя Тодорова,
Founder & CEO, Дигитална бутикова маркетинг и бранд агенция MEmotion

Катя основава бутиковата дигитална маркетинг и бранд агенция MЕmotion през 2013 г. Към днешна дата Катя и екипа й вече имат солиден практически опит, базиран на реализирани повече от 400 успешни бранд стратегии и решени маркетинг казуса за бизнесите и завършени 1500+ проекта. Основно отличително предимство на агенцията е, че комбинира психологията и маркетинга за постигане в максимално кратък срок ефективно съзнателно и подсъзнателно позициониране на бранда пред таргет аудиторията. Във времето това гарантира по-добър conversion rate в пъти на рекламния бюджет.

През 2015 година Катя се включва като партньор и участва в развитието на 3 компании в сферата на иновативните софтуерни маркетинг решения и content & видео маркетинг – brandЪ, Clientric HoReCa & Clientric Academy. Преди това е била маркетинг мениджър и визионер на СуперХостинг.БГ и Уча.се.

Катя има 2 завършени магистратури – по Телекомуникации и Бизнес мениджмънт. Последните години надгражда знанията и уменията си отново в Института по Неорайхианска Аналитична Психотерапия, основан от Мадлен Алгафари и още световнопризнати неорайхиански терапевти.

В професионалната си кариера последните 15 години Катя е лектор в едни от най- значимите събития за маркетинг и технологии у нас – Webit, Digital4Plovdiv, TravelAcademy, IAB mix, OAConf, Hackconf, Национален Инвестиционен Хотелски Форум, DigitalPro конференцията и над 20 други. Преподавала е свои курсове в SoftUni, M3 college и StartItSmart.

Жури за следните категории

Маркетинг стратегии и бизнес развитие