Интервю с Даяна Благоева

blog-post-interview-daqna-1000x520

Здравей, Даяна! Какъв беше проектът, с който кандидатства в Конкурса?
Проектът, с който кандидатствах беше “Лятна кампания в социалните мрежи на “Академия Роботика””. Това беше първата цялостна кампания, която разработих сама, носех отговорност за протичането и резултатите. В крайна сметка кампанията надмина очакванията ми и надскочи заложените резултати. Това, което се случи е, че ми беше възложена задачата да съживя социалните профили на академията, а покрай това дори дойдоха не малко “продажби”. Затова реших да представя тази кампания и начина, по който съм постигнала и надминала целите. Радвам се, че журито оцени и отличи работата ми!

Как се почувства, когато разбра, че си победител в категорията?
Не успях да повярвам първоначално – знам, че са клише тези думи, но не ми беше минавало през ума, че ще бъда отличена. Развълнувах се и се почувствах горда със себе си, казах си “По правилния път вървиш!”. Това ми вдъхна увереност и още повече смелост да постигна мечтите си в професионален план.

Къде си сега или как този конкурс допринесе за развитието ти?
В момента се намирам на прага между комфортната зона и стряскащия скок, който трябва да направя, за да се развия още повече. От няколко месеца разработвам един собствен проект, който го обявих преди броени дни. Имам и ментор зад гърба ми – Детелина Савчева-Стойнова, която повярва в идеята ми и ме подкрепи на 100%. Така заедно вече CreativoPro Academy събира първата си група – www.creativopro.bg.

Какво би посъветвал/а младите специалисти, които се колебаят дали да участват в Конкурса тази година?
Разбира се, че да участват. Понякога, когато не вярваш в нещо, то се случва, за да ти покаже, че можеш. Мога да кажа, че конкурсът е едновременно възможност, която няма как да знаеш къде ще те отведе и учител, който ти показва, че трябва да опитваш. Дори и да не бъдеш отличен, опитът е достатъчно показателен, че имаш желание да се развиваш.

Давайте смело, може да не знаем на къде точно сме тръгнали, но това е правилният път!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации