Интервю с Деница Нешева – Ценова

blog-post-interview-denitsa-1000x520

Здравей, Деница! Какъв беше проектът, с който кандидатства в Конкурса?

Привет,
Благодаря за възможността да разкажа повече за преживяването си от конкурса Digital Stars 2022.
Проектът, с който се кандидатствах в Конкурса, беше свързан с изграждането на стратегия за генериране на лийдове, чиито резултати значително надвишиха поставените цели. Предизвикателството беше да преодолеем липсата на подходящо онлайн присъствие на компанията и да привлечем нови клиенти. За да постигнем това, извършихме детайлен анализ на потребностите на потребителите, проучихме аудиторията и направихме пълен ребрандинг на компанията. Създадохме уебсайт, който не само беше привлекателен и лесен за използване, но и предоставяше конкретно и полезно съдържание за всеки един от типовете таргет персони. Това увеличи конверсиите на потенциални клиенти. Резултатите бяха невероятни – постигнахме Conversion Rate (CVR) от 2000%. Само за 30 дни успяхме да реализираме по-добри резултати, в сравнение с период от 16 месеца назад взети заедно.

Как се почувства, когато разбра, че си победител в категорията?

Когато научих, че съм победител в категорията, ме изпълни огромно чувство на радост и гордост. Още от момента, в който бях поканена да присъствам на церемонията по награждаването, бях много развълнувана и дори притеснена. Срещата с другите участници, които също бяха в моята категория, добави допълнителна загадъчност към цялата ситуация. В момента, в който обявиха моето име и стъпих на сцената, преживях смесица от щастие, радост и благодарност към организаторите и журито за възможността, която дават на млади дигитални маркетолози като мен, да демонстрират уменията и постиженията си в сферата дигиталния маркетинг.

Къде си сега или как този конкурс допринесе за развитието ти?

В момента продължавам да работя за същата компания, като се радвам на по-големи отговорности и вземам самостоятелни решения. Конкурсът помогна да бъда призната и оценена от професионалисти в индустрията. Също така, откакто споделих за наградата си в LinkedIn, получавам повече предложения за нови предизвикателства и работни позиции в различни компании. Конкурсът Digital Stars ми отвори врати към нови възможности и ми даде значим принос за моето лично и професионално развитие.

Какво би посъветвал/а младите специалисти, които се колебаят дали да участват в Конкурса тази година?

Моят съвет за младите специалисти, които се колебаят дали да участват в Конкурса Digital Stars, е да се включат без да се притесняват от резултатите. Този конкурс представлява една уникална възможност да покажат своите умения и талант в областта на дигиталния маркетинг. Дори и да не спечелят, участието само по себе си е ценно преживяване, което може да им донесе ценни знания и обратна връзка. В крайна сметка, кой знае, може точно ти да бъдеш следващият най-добър млад дигитален маркетолог в България.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации