Кой успя да се пребори за награда през 2022? (+видео)

309425855_1011738556888913_8770820681996561451_n

След дълго очакване, изпълнено с безброй вълнения, на 20 септември най-после се проведе официалната церемония по награждаването, с която приключи четвъртото издание на конкурса Digital Stars. Събитието се състоя в рамките на ежегодната конференция за онлайн маркетинг и търговия DiTech Expo и Digital4Plovdiv, в основната зала на Дом на културата “Борис Христов”, гр. Пловдив.

И тази година имаше изключително силни кандидатури, подкрепени от впечатляващи проекти. Шест млади маркетолози успяха да преборят жестоката конкуренция и да грабнат престижните отличия. Ето кои са те:

  • Категория “Платена Реклама” – Вероника Василева
  • Категория “Маркетинг в социалните мрежи” – Даяна Благоева
  • Категория “Маркетинг чрез съдържание” – Станислав Славев
  • Категория “Маркетинг стратегии и бизнес развитие” – Деница Нешева
  • Категория “Електронна търговия” – Ребека Маринова
  • Категория „Имейл маркетинг, автоматизации и чатботове“ – Надежда Калоферова

Честито! Убедени сме, че за победителите в този конкурс това е само началото на блестяща кариера в сферата на дигиталния маркетинг. Пожелаваме им да не спират да мечтаят и да се стремят към нови, непокорени върхове.

Искаме да изразим своята признателност към 27-те видни специалисти от експертното жури, които имаха трудната и изключително отговорна задача да претеглят всички кандидатури и да изберат най-добрите сред тях. Благодарим също на партньорите на Digital Stars 2022: SEOMAX, Alternative Advertising eBay, Design Expert, IAB Bulgaria, BEA, Internet Media Group, Investor.bg, Българска национална телевизия, Media Cafe и Victoria Beauty.

Ако искате да съпреживеете събитието и да усетите страхотната емоция, която завладя гостите и участниците, вижте официалното видео от награждаването:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации