5 добри причини да се включиш в Конкурса Digital Stars 2022

ds-fb-post-18-04-blog-banner

3 успешни издания, 22 отличени млади специалисти в 10 състезателни категории и жури с над 50 от водещите експерти в България. Това е равносметката досега, а тази година екипът ни е още по-мотивиран да работи усилено за развитието на младите таланти в сферата, като показваме и поощряваме високите резултати, които постигат.

Ако все още не си разбрал, формата за кандидатстване в Digital Stars 2022 вече е отворена. В случай, че си мотивиран дигитален маркетолог и за пръв път се запознаваш с Конкурса, или просто малко смелост не ти е достигнала, за да се включиш в предишно издание, сега е твоят момент.

За да елиминираме всички колебания, които може да имаш, в тази статия обобщаваме цели 5 добри причини да се включиш в Конкурса Digital Stars 2022.

1.   Покажи постиженията, с които се гордееш  и се нареди сред отличените

Ако дигиталният маркетинг е твоето призвание, сигурни сме, че отделяш много време и усилия да се развиваш в тази сфера и да работиш по различни проекти. Нашите 10 състезателни категории ти дават възможност да представиш подходящ проект, с който се гордееш и който е постигнал високи резултати. Попълни формата за кандидатстване и убеди експертното жури на Digital Stars, че точно ти заслужаваш да бъдеш сред отличените, които ще получат своята награда на специалната гала вечер.

2.     Получаваш обратна връзка от водещи експерти в сферата

Digital Stars е конкурс, в който винаги печелиш. Дори и да не се наредиш сред отличените кандидати, имаш страхотната възможност да получиш обратна връзка и полезни насоки за своя проект от нашето експертно жури. Може да ги използваш, за да продължиш да се развиваш в избраната от теб сфера и да постигнеш дори още по-добри резултати.

Съвсем скоро ще започнем обявяването на експертите от нашето жури, които ще оценяват кандидатите тази година. В състава му отново ще се включат познати лица от предишни издания, както и нови такива.

3.     Отваряш врати за нови кариерни възможности

В последните години Digital Stars се утвърди като разпознаваем конкурс, който привлича перспективни млади маркетолози, чийто труд и талант заслужава да бъде отличен. Признанието ти от Конкурса не само ще стои чудесно в CV-то или в LinkedIn профила ти, но и реално отваря врати за нови кариерни възможности.

4.     Стани част от общност на млади дигитални специалисти

Участниците, които вече са получили своите отличия, споделят за вълнението и приятните емоции, които Digital Stars им е донесъл. Ти също имаш шанса да ги изпиташ, нужно е само да подадеш своята кандидатура. Още по-хубавото е, че Конкурсът ти позволява да се запознаеш и да общуваш с други млади и мотивирани специалисти, които също като теб са изпълнени с идеи и желание за развитие.

5.     Спечели страхотни награди

Не на последно място, имаш възможността да спечелиш страхотни награди от нашите спонсори и партньори. Бързаме да ти издадем, че тази година сме подготвили интересни награди, които ще подпомогнат да се развиеш като млад специалист и да получиш ценни знания. Повече подробности очаквай скоро.

А до тогава подай своята кандидатура тук: https://digitalstars.bg/application/form/, като не пропускаш да се запознаеш с правилата за участие в Digita Stars. Също така, ако смяташ, че Конкурсът е подходящ за твой колега или приятел, може да го номинираш, като отново попълниш същата форма. Крайният срок за участие и номинации е 14 Август 2022. Желаем ти успех!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации