Шесто издание на конкурса Digital Stars 2024

DigitalStars-blog-banner-900-500 (1)

Дойде един от най-вълнуващите за нас моменти от годината: официалното обявяване на ежегодния конкурс “Digital stars”! Тази година събитието, което отличава най-добрите млади таланти в областта на дигиталния маркетинг в България, ще се проведе за шеста поредна година. Конкурсът обхваща 10 различни категории, в които участниците могат да демонстрират своите умения и постижения. Отбелязваме поредно издание с 35 отличени млади таланти до момента, а зад оценяването на конкурса всяка година стоят 30 водещи експерти в дигиталния свят.

Миналата година сред членовете на журито отново се наредиха редица уважавани професионалисти от бранша. Сред тях бяха:

 • Александър Иванов, който е на челните позиции в CreateX Digital Agency & Native.ntv TikTok Agency и “Дигитално Дело”. Неговите роли като лектор, преподавател и координатор на международни проекти придават голяма стойност в журито чрез дълбоките му познания и практически умения;
 • Жюстин Томс, основател и мениджър на уеб агенцията ABC Design, която стои зад популярни конкурси като “БГ Сайт” и “Сайт на годината”. Тя също така е автор на множество книги в сферата на онлайн медиите и маркетинга;
 • Борислав Вълов, познат също като Ei Bo, със своя уникален опит като актьор, създател на видео съдържание и автор на подкасти.

“Digital Stars” е не просто конкурс. Той има ясна цел – да популяризира широкия спектър от кариерни възможности в дигиталния свят пред младите хора в страната, да изведе на преден план разнообразието от специализации в сектора и да отбележи успехите на младите професионалисти от всички краища на България.

Конкурсът е отворен за млади специалисти в областта на дигиталния маркетинг на възраст между 16 и 35 години, които са уверени в своята кариерна ориентация и вече имат постижения, с които могат да се гордеят. Участието е напълно безплатно, като кандидатите могат да се регистрират сами или да бъдат номинирани от някого.

Ако усещате, че и вие сте сред тези, които могат да блеснат на нашата сцена, запомнете, че срокът за подаване на кандидатурите е 15 септември 2024 година.

Категории

Конкурсът ще се проведе в следните категории:

 1. E-mail маркетинг, автоматизации и AI;
 2. Видео маркетинг;
 3. Дигитален ПР & Инфлуенс маркетинг;
 4. Електронна търговия;
 5. Маркетинг в социалните мрежи;
 6. Маркетинг стратегии и бизнес развитие;
 7. Маркетинг чрез съдържание;
 8. Оптимизация за търсещи машини (SEO);
 9. Платена реклама;
 10. Творчески маркетинг.

Конкурсът “Digital Stars” е създаден от Петър Дяксов и се организира в партньорство между Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODA). През миналата година, събитието бе подкрепено от ключови партньори като дигитална агенция “SЕОMАХ”, информационния сайт “Kaldata” и бизнес портала “Мениджър БГ”.

Ако се стремите към развитие в дигиталния маркетинг и искате да покажете на света своите умения, това е възможност, която не бива да пропускате. Този конкурс е шансът да стъпите на голяма сцена, да се срещнете с други таланти и да се включите в една общност, която цени иновациите и креативността.

 

Не забравяйте, че актуална информация може винаги да откриете онлайн – харесайте ни във Facebook, последвайте ни в Instagram и YouTube и проверявайте редовно уебсайта ни. Това може да бъде началото на нещо велико за вас. Пожелаваме успех на всички участници в шестото издание на Digital Stars!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации