Започна кандидатстването за конкурса Digital Stars

От днес официално започва първият етап на конкурса за „Най-добрите млади дигитални маркетолози на България“ – Digital Stars за 2019 – подаване на кандидатурите. Той цели да открие и отличи най-успешните и целеустремени млади специалисти в сферата на Дигиталния маркетинг в България. Награди ще бъдат раздадени в 10 състезателни категории. Тази година се провежда първото издание на Digital Stars, а организатор на събитието е IMG – Internet Media Group.


Кой може да участва?


Конкурсът е предназначен за млади специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 18-35 години. Изискванията са те да имат българско гражданство и професионален опит в сферата – не повече от 5 години. Те трябва да покажат умения, знания и постигнати успехи, като подкрепят кандидатурата си с реални резултати от свои проекти. Също така, организаторите на конкурса позволяват да бъдат номинирани участници, стига те да отговарят на условията.


Защо да се включите?


Участието в конкурса “Digital Stars” предоставя множество ползи за кандидатите. На първо място, те имат възможността да покажат своите постижения и да проверят силата на собствените си възможности, в конкуренция с други млади маркетолози. Освен това, най-добрите участници ще получат престижно отличие, което ще ги мотивира да продължават да се развиват и ще отвори още по-големи кариерни възможности пред тях.


Как да заявите участие?


Ако вие искате да се кандидатирате или да номинирате някого, може да го направите като попълните специалната форма за участие (тук). Имате право да кандидатствате само за една от 10-те категории. Крайният срок за завяване на участие в конкурсът е до 23:59 ч. на 20.10.2019 г.


Кой ще оценява участниците?


Победителите ще бъдат обявени на специална Гала вечер, която ще се проведе на 30 Ноември. Оценяването на кандидатурите ще бъде направено от специално подбрано жури, чийто членове са едни от най-опитните и утвърдени специалисти в България. Те ще дадат своите оценки в различните категории, на база техния опит и експертиза. Пълният състав на журито ще де обявен след тичане на крайния срок за подаване на кандидатурите.
Подробна информация за конкурса и формата за кандидатстване ще откриете на официалния сайт на Digital Stars : https://digitalstars.bg/.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации