Кои са най-добрите млади дигитални маркетолози на България за 2019?

Screenshot 2019-12-09 at 12.38.56

Връчиха наградите на победителите в Конкурса за най-добрите млади дигитални маркетолози на България. На 30 ноември 2019 година в Международен Панаир Пловдив се проведе Церемонията по награждаването на участниците в първото издание на Digital Stars. Конкурсът и събитието се организира от IMG – Internet Media Group. Гала вечерта се проведе като част от програма на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv, част от организацията Digital4Bulgaria.

Отличията за Най-добрите млади дигитални маркетолози на България за 2019, връчени от членове на журито във всяка категория получиха:

Категория Маркетинг в Социалните мрежи – Илияна Дадарова.
Категория Маркетинг чрез съдържание – Георги Георгиев.
Категория Маркетинг стратегии и бизнес развитие – Добромир Генов.
Категория Дигитален PR & Influence Маркетинг – Николета Митева.
Категория Творчески маркетинг – Мануела Попова.
Категория Е-търговия – Виктор Стоилов.

Най-добрите млади дигитални маркетолози на България за 2019    Най-добрите млади дигитални маркетолози на България за 2019

Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кариерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цяла България.

Специализирано жури, в чийто състав бяха включени едни от най-опитните и доказани професионалисти в България, оцени всички кандидати и избра най-добре представилите се от тях. Критериите за оценяване на кандидатите са на база на представяне на проект/проекти, които имат ясно дефинирана цел и/или резултат в съответната категория. Категории в конкурса са:

  • PPC (Pay-per-click) реклами 
  • Social Media Marketing/ Маркетинг в социалните мрежи
  • SEO (Search Engine Optimization)
  • Content Marketing / Маркетинг чрез съдържание
  • Маркетинг стратегии и бизнес развитие 6) Email маркетинг
  • Дигитален PR & Influence Marketing
  • Creative
  • E-commerce
  • Автоматизации и чат ботове

 

Участие в Digital Stars – Най-добрите млади дигитални маркетолози на България взеха специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 18-35 години, които уверено вървят по своя кариерен път и постигат успехи. Участниците могат да кандидатстват или да бъдат номинирани. 

Подготовката на конкурса за следващата година започна.” – споделиха организаторите. Digital Stars ще търси дигиталните звезди на България за 2020 година в 10 състезателни категории. Участието в конкурса е напълно безплатно и за младите дигитални маркетолози това е страхотна възможност да сверят часовника си, мерейки сили с останалите кандидати. Също така, подобно признание би им отворило вратите към още по-големи кариерни успехи.  

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации