Гала вечер за награждаването на Digital Stars 2019

Post-image-WIDE (1)

Остават броени дни до финала на тазгодишното издание на Конкурса за най-добри млади дигитални маркетолози на България 2019 година.

На 30 ноември 2019 година ще се състои Церемонията по награждаването на Digital Stars. Гала вечерта ще се проведе в Международен панаир Пловдив в 19:00 часа като част от Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия – Digital 4 Plovdiv. 

Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кариерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цяла България.

Затова каним всички, които желаят да бъдат част от първата Церемония по награждаването на Digital Stars. Присъстващите на гала вечерята ще имат възможността да се запознаят с отличилите се в съответните категории – младите таланти в дигиталната сфера. Да обменят идеи, да се запознаят с журито в конкурса от 10 категории в дигиталния маркетинг. Повече информация за журито и пълния му състав ще откриете тук: https://digitalstars.bg/jury/jury-2019/. 

В състава му заемат място доказани специалисти в сферата на дигиталния маркетинг, с дългогодишен опит и забележителни професионални успехи. Тяхната задача е безпристрастно да оценят кандидатите и да отличат най-добре представилите се от тях.

Не пропускайте да бъдете част от първото издание на конкурса – Digital Stars.

Дрескод за гала вечер – Business Casual. Билети може да намерите тук: Церемония по награждаване/Гала вечер Digital Stars 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации