Интервю с Лариса Иванова – отличена в Digital Stars 2020

digital-stars-interviews-larisa-ivanova

Чудили ли сте се какво е чувството да бъдеш сред отличените в Digital Stars – Конкурса за най-добри млади дигитални маркетолози на България? Любопитно ли Ви е да научите с какви проекти са участвали те и какво имат да посъветват всички бъдещи участници в Конкурса?
Специално за Вас помолихме отличените от миналогодишното издание да отговорят на няколко интересни въпроса. Вижте какво споделя Лариса Иванова, която успя да впечатли журито на Digital Stars 2020 и спечели престижното отличие в категория Видео маркетинг.


1. Здравей, разкажи ни малко повече за теб:

Привет, Аз съм Лариса Иванова – Video & SMM Мениджър в Serpact от 2019-та година насам. Част от работата ми е свързана с организацията, модерирането и провеждането на видео форматите на компанията – Serpask, Digital News, където съм и водеща и др. В момента погледът ми е насочен към Видео SEO. 

Образование – бакалавър по Психология и скоро и магистър по Психология на управлението. 

Обичам предизвикателствата, фантастиката и науката.

2. Какъв беше проектът, с който кандидатства в Конкурса?

Проектът, с който кандидатствах в конкурса се нарича Digital News – български видео новинарски формат, засягащ теми от света на дигиталния маркетинг като SEO, PPC, Social Media, Web Development и още. Създаден е с цел да поддържа нивото на информираност сред младите експерти в страната високо, както и да им спестява време при ежемесечните промени в Digital.

3. Очакваше ли, че ще спечелиш това отличие?

Надявах се, но не бих могла да кажа, че очаквах.

4. Как се почувства, когато разбра, че си победител в категорията “Видео Маркетинг”?

Усещането бе съвкупност от много адреналин, изненада и чисто щастие! Да видя, че работата ми по проекта Дигитални Новини е достойна за победа беше неописуемо. А когато в журито стоят такива експерти и знаеш, че по някакъв начин си успял да впечатлиш имена като Мартин Попов, Любомир Дуцолов, Петър Владимиров… това е момент, който не се забравя!

5. Какво би посъветвал/а младите специалисти, които се колебаят дали да участват в Конкурса тази година?

Да скачат смело и с главата напред! Всяко предизвикателство е доза опит. А това цена няма!

Съветваме Ви да послушате съвета на Лариса и да подадете своята кандидатура за Digital Stars 2021 още сега! Формата за кандидатстване ще откриете тук: https://digitalstars.bg/application/form/.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации