Digital Stars търси новите дигитални звезди на България. Третото издание започна!

digital-stars-blog-banner-15-04

За трета поредна година Конкурсът “Digital Stars” търси най-добрите млади дигитални маркетолози на България. Официалното начало на третото издание беше дадено на 19 април и формата за кандидатстване вече е отворена. Организатор на конкурса е Digital4Foundaton – фондация, която активно работи за популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България.

Кой може да се включи?

Целта на Digital Stars е да открие и отличи млади таланти в различни области на дигиталния маркетинг. През последните две години, в конкурса бяха отличени общо 16 перспективни и млади специалисти, които очароваха журито с интересни проекти, креативен подход и постигнати високи резултати. 

Право да се включват в конкурса  имат специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 16-35 години, като те трябва да имат не повече от 5 години професионален опит в сферата. 

Участието е напълно безплатно. Може да подадете своята кандидатура сами или да номинирате кандидат, който смятате, че е достоен за престижното отличие. Пълната информация относно правилата за участие вижте тук: https://digitalstars.bg/rules/.

Категории

Тази година отличия ще бъдат връчени в 10 състезателни категории:

  1. Платена реклама(PPC);
  2. Маркетинг в социалните мрежи;
  3. Оптимизация за търсещи машини (SEO);
  4. Маркетинг чрез съдържание;
  5. Маркетинг стратегии и бизнес развитие;
  6. Автоматизации, чат ботове и Имейл маркетинг;
  7. Дигитален ПР & Инфлуенс маркетинг;
  8. Творчески маркетинг;
  9. Електронна търговия;
  10. Видео маркетинг.

Наградите на победителите ще бъдат връчени на специална гала вечер, която ще се проведе на 7 октомври 2021 г. , като част от събитието Digital4Plovdiv. 

Кой ще избере победителите?

Разбира се, това е още един важен въпрос. Всяка година журито на конкурса включва изявени и доказани специалисти в различни сфери на дигиталния маркетинг. Те оценяват безпристрастно всички кандидатури и избират кои от тях са най-достойни и заслужават да бъдат отличени. 

Кои специалисти ще бъдат част от журито тази година, предстои да разберете скоро. Ще ви издадем само, че сред тях ще бъдат както вече познати лица, така и напълно нови попълнения. Следете сайта на Digital Stars, за да разберете първи кои ще бъдат членовете на журито.

Краен срок за участие 

Тази година конкурсът стартира по-рано. Въпреки това, не губете време, а подгответе своята кандидатура, с която да очаровате журито. Всички желаещи да се включат или да номинират кандидат, могат да го направят до 29.08.2021.

Кандидатствайте още сега!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации