Отличени в Digital Stars 2020

отличени

Най-добрите млади таланти на България в дигиталния маркетинг бяха избрани по време на Годишната конференция за дигитален маркетинг и онлайн търговия в България – Digital4Plovdiv. Това стана на церемония в Конгресния център на Международния панаир в Пловдив, на която бяха обявени официално победителите в конкурса Digital Stars, който се провежда за втора поредна година.

Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кариерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цяла България като ги насърчава да се развиват.

В конкурса тази година бяха отличени в 10 състезателни категории млади таланта в България. Ето ги и тях:

Отличия се връчиха в 10 състезателни категории:

  1. Платена реклама(PPC) – Ивайло Тодоров
  2. Маркетинг в социалните мрежи – Виктория Георгиева
  3. Оптимизация за търсещи машини (SEO) – Димитър Карамаринов
  4. Маркетинг чрез съдържание – Василена Василева
  5. Маркетинг стратегии и бизнес развитие – Кристин Тодорова
  6. Автоматизации, чат ботове и Имейл маркетинг – Михаил Атанасов
  7. Дигитален ПР & Инфлуенс маркетинг – Ивана Димитрова
  8. Творчески маркетинг – Вера Пицева
  9. Електронна търговия – Благовест Каменов
  10. Видео маркетинг – Лариса Илиева

отличени 2020

Конкурсът се организира от Digital 4 Foundation – фондация, чиято мисия е популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България. Организира различни инициативи в подкрепа на бизнеса и образованието. Мрежата от събития Digital4 събират заедно водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти, създавайки нови бизнес възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи.

„Целта на подобен конкурс е  да покаже и награди постижения на талантливи млади дигитални маркетолози в България. Подобно отличие ще открие още по-големи възможности за професионална реализация на по-младите специалисти в бранша. Така че, съветвам всички млади специалисти да бъдат смели и да се включат в следващите издания на конкурса”, коментира Петър Дяксов – главен инициатор на конкурса и управляващ съдружник на дигитална агенция SEOMAX.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации