Кой грабна престижните отличия в Digital Stars 2021?

winners-2021-blog-banner

Само преди броени дни се състоя Церемонията по награждаването на отличените в Digital Stars 2021. Събитието събра на едно място финалистите, журито и специални гости, а всички те бяха нетърпеливи да разберат кои кандидати ще грабнат престижните отличия в Конкурса за най-добри млади дигитални макретолози на България.

Щастливи сме, че за трета поредна година, Конкурсът не спира да привлича вниманието на млади специалисти, които са избрали да се развиват в една изпълнена с динамика и възможности кариерна сфера. Те представиха пред експертното жури интересни и стойностни проекти и заслужено се наредиха сред отличните кандидати.

В третото издание на конкурса отличията бяха връчени на млади таланти в 6 състезателни категории:

  • Категория Платена Реклама – Мартин Вършев
  • Категория Творчески Маркетинг – Станислав Славев
  • Категория Електронна Търговия – Величка Йовова
  • Категория Видео Маркетинг – Кристиана Димитрова
  • Категория Дигитален ПР и Инфлуенс Маркетинг – Янис Якимов
  • Автоматизация, Чат бот и Имейл Маркетинг – Траян Христов

Част от тях имаха възможността лично на присъстват на гала вечерта и да получат своите награди, осигурени от организаторите Digital4Foundation, както и от партньорите и спонсорите на Конкурса. Останалите пък имаха възможността да проследят Церемонията по награждаване зад екрана, благодарение на излъчването на живо.

Екипът на Digital Stars пожелава на отличените да не спират да се развиват, да придобиват нови знания и да постигат все по-високи резултати в тази високоперспективна сфера. Сигурни сме, че им предстои да покорят още много кариерни върхове!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации